Ispiti i obuka za radio-amatere

Prijavite se na obuku

Naš radio-klub redovno organizuje obuke i polaganja za radio-amatere. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme na prvom sledećem polaganju za radioamatera!

Ukoliko ste zainteresovani za obuku za radio-amatera, molimo Vas da ostavite Vaše podatke. Kontaktiraće Vas predavači na obuci kako bi potvrdili Vašu prijavu i obavestili Vas o terminima i ostalim detaljima obuke.
Vaši podaci neće biti korišteni u druge svrhe osim navedenih.

Prijavite se za obuku:

Održano polaganje za radio-amaterske licence - Novembar 2022.

U utorak, 29. novembra 2022. godine, u prostorijama Radio-kluba "Novi Beograd" održano je polaganje stručnog ispita za zvanje radio-amatera ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije.

Ispit za 3. klasu je nakon prethodno održane obuke u našem klubu položio 21 kandidat. Ovom prilikom im čestitamo i želimo puno uspeha u bavljenju hobijem.

Nova obuka za sticanje licenci u našem radio-klubu

Radio-klub "Novi Beograd" počinje novi ciklus obuke za polaganje ispita za radio-amatere i dobijanje licenci. Molimo sve zainteresovane da se blagovremeno prijave za obuku kako bi osigurali svoje mesto na obuci.
Obuka počinje 25. oktobra 2022. godine, biće održavana utorkom, sredom i četvrtkom. Biće formirane dve grupe polaznika, u dva odvojena termina - 18-20h i 20-22h.

Više informacija o samoj obuci možete naći klikom >>OVDE<<, gde se možete i prijaviti za obuku putem formulara za prijavu. Alternativno, možete se prijaviti i putem kontakt telefona 060 6614 729.

Dobro došli!

 

Prirucnik za radio amaterepolaganje za radio amatereobuka za radioamatere

Najava nove obuke za polaganje ispita za radioamatere

Radio-klub "Novi Beograd" će uskoro započeti sledeći ciklus obuke za polaganje ispita za radio-amatere i dobijanje licenci. Molimo sve zainteresovane da se blagovremeno prijave za obuku kako bi osigurali svoje mesto na obuci.

Uskoro će biti poznati i tačni detalji termina obuke, o čemu će svi zainteresovani i prijavljeni biti blagovremeno obavešteni.

Više informacija o samoj obuci možete naći klikom >>OVDE<<, gde se možete i prijaviti za obuku putem formulara za prijavu. Alternativno, možete se prijaviti i putem kontakt telefona koje možete pronaći >>OVDE<<

Dobro došli!

 

Prirucnik za radio amaterepolaganje za radio amatereobuka za radioamatere

Krenula je još jedna obuka za rad Morzeovom radio-telegrafijom u našem klubu

U našem klubu, počevši od utorka, 9. avgusta 2022. godine, održavaće se obuka radio-amatera za rad Morzeovom radio-telegrafijom. Termini obuke su utorkom i četvrtkom od 18 časova. Tokom obuke, polaznici će naučiti i uvežbati prijem i predaju radio-telegrafije.

Obuku vodi Dragan Antonić, YU1UO.

Paralelno, u našoj sekciji YU1AAV je već u toku slična obuka koju vodi Živorad Tomašević YU1ED.

Svim polaznicima želimo da uspešno završe obuku.

Naši kandidati na obuci za radio-amatere uspešni na polaganju ispita

Nakon održane obuke, u utorak, 24. maja 2022. godine, u našem klubu je održano polaganje za sticanje zvanja radio-amatera.

Ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije, ispit je položilo 24 kandidata za sticanje 3. klase amaterskog radio-operatora. Posebno smo ponosni na trinaestogodišnjeg Aleksandra, koji po znanju nije zaostajao za ocem i starijim bratom.

Svima im želimo dobrodošlicu u hobi i želimo puno lepih trenutaka u radio-amaterizmu!

obuka za radioamaterepolaganje za radioamatere

Novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci

Želite da postanete radio-amater?

Radio-klub "Novi Beograd" organizuje novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci. Obuka počinje u četvrtak, 14. aprila 2022. godine u prostorijama kluba. Svi zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj telefona 060/6614-729 ili na e-mail rklub@yu1fjk.org. Dobro došli!