Get Adobe Flash player

Ispiti i obuka za radio-amatere

Naši kandidati na obuci za radio-amatere uspešni na polaganju ispita

Nakon održane obuke, u utorak, 24. maja 2022. godine, u našem klubu je održano polaganje za sticanje zvanja radio-amatera.

Ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije, ispit je položilo 24 kandidata za sticanje 3. klase amaterskog radio-operatora. Posebno smo ponosni na trinaestogodišnjeg Aleksandra, koji po znanju nije zaostajao za ocem i starijim bratom.

Svima im želimo dobrodošlicu u hobi i želimo puno lepih trenutaka u radio-amaterizmu!

Novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci

Želite da postanete radio-amater?

Radio-klub "Novi Beograd" organizuje novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci. Obuka počinje u četvrtak, 14. aprila 2022. godine u prostorijama kluba. Svi zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj telefona 060/6614-729 ili na e-mail rklub@yu1fjk.org. Dobro došli!

 

Održan ispit za radio-amaterske klase

U petak, 23. jula 2021. godine u našem klubu je nakon održane obuke za polaganje održan i ispit ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije. Na ispit je izašlo ukupno 15 kandidata, 14 kandidata za polaganje 3. ARO klase i 1 kandidat za polaganje 1. ARO klase. Svi kandidati su položili ispit i pokazali da su odlično savladali ispitni program.

Svim polaznicima čestitamo i želimo im puno uspeha u hobiju!

Nova obuka za polaganje za radio-amaterske licence

Želite da postanete radio-amater?

Radio-klub "Novi Beograd" organizuje novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci. Obuka počinje u utorak, 01. juna 2021. godine u 18 časova u prostorijama kluba. Svi zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj telefona 060/6614-729 ili na e-mail rklub@yu1fjk.org. Dobro došli!

 

Održan ispit za radio-amaterske klase

U četvrtak, 03. decembra 2020. godine u našem klubu je nakon održane obuke za polaganje održan i ispit ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije. Na ispit je izašlo ukupno 9 kandidata za polaganje 3. ARO klase. Svi kandidati su položili ispit i pokazali da su odlično savladali ispitni program.

Svim polaznicima čestitamo i želimo im puno uspeha u hobiju!

Nova obuka za radio-amatere u našem klubu

Želite da postanete radio-amater?
 
Radio-klub "Novi Beograd" organizuje novi ciklus obuke za sticanje radio-amaterskih licenci.
Obuka počinje u četvrtak, 15. oktobra 2020. godine u 18 časova u prostorijama kluba. Svi zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj telefona 060/6614-729 ili na e-mail rklub@yu1fjk.org.
 
Dobro došli!
 

Održan ispit za radio-amaterske klase

U našem klubu je 09. jula 2020. godine, ispred komisije Saveza radio-amatera Srbije održan ispit za radio-amaterske klase, uz primenu svih epidemioloških mera predviđenih merama Kriznog štaba.

Na ispit je (nakon održane obuke u našem klubu) izašlo 12 kandidata za 3. klasu i svi su položili ispit. Posebno smo ponosni na 13-togodišnjeg Bogdana i 16-togodišnjeg Veljka, koji su pokazali odlično znanje na ispitu.

Čestitamo im svima i želimo puno uspeha u hobiju!