Podržite nas donacijom

Donacije

Pored bavljenja hobijem, radio-amateri se bave i društveno važnim aktivnostima. Opšte je poznato da su radio-amateri dali ogroman doprinos tokom vanrednih situacija, poput bombardovanja SRJ 1999. godine ili poplava u Obrenovcu 2014. godine. Izmedju ostalog, radio-amateri su odlikovani i Ordenom zasluga za narod, kao i mnogobrojnim drugim priznanjima i pohvalama.

Na žalost, funkcionisanje radio-amaterskih organizacija uglavnom zavisi od spremnosti da sami snosimo prilično velike troškove funkcionisanja organizacije. Jako je teško modernizovati opremu za rad koja je danas veoma skupa i teško se može nabaviti od skromnih prihoda od članarine. To otežava kako sam rad, tako i mogućnost obuke novih i uvežbavanje već licenciranih radio-amatera i očuvanje tehničke infrastrukture.

Ukoliko ste u mogućnosti, pozivamo Vas da i Vi pomognete rad našeg radio-kluba, bilo donacijom (opreme ili novčanih sredstava), sponzorstvom ili uključivanjem u zajedničke projekte ili aktivnosti. To će značajno uticati na naše tehničke mogućnosti i pomoći da u nekoj budućoj vanrednoj situaciji budemo od još veće pomoći.

Novčane donacije možete uplatiti na naš tekući račun 325-9500600046968-87 (OTP Banka) uz napomenu da je reč o donaciji. Ukoliko ste pravno lice, možemo sklopiti i ugovor o donaciji.

Od materijalnih sredstava, novih ili korišćenih, od najvećeg značaja su nam radio-amaterski uređaji (radio-stanice, antene i prateća oprema), IT oprema (desktop i laptop računari ili komponente, monitori i sl.) i oprema za poboljšanje uslova rada i kvaliteta obuka u našoj učionici.

Radi smo i da zajedno sa Vama sprovedemo i budemo uključeni u projekat iz neke od oblasti naših kompetencija. U prošlosti smo već uspešno realizovali više projekata sa Ministarstvom odbrane i mnogobrojne namenske donacije malih preduzeća, na obostrano zadovoljstvo. 

 Postanite i vi deo porodice koju čini više od šest miliona radio-amatera širom sveta - zajedno možemo više! Možete nas kontaktirati klikom >> OVDE <<